TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Zoom styrker sammenholdet i Sorø

Et tæt samarbejde ligger ofte til grund for de gode resultater. Men i disse corona-tider, hvor fysisk nærhed udgør en sundsrisiko, bliver det tætte samarbejde en udfordring. For hvordan opnår du følelsen af at være en del af et team, når I sidder derhjemme i hver sin stue?

Organisationsbestyrelsen fandt løsningen ved at logge på Zoom – en digital mødeplatform, som giver mulighed for at sidde ”ansigt til ansigt” med mødets øvrige deltagere.

Selvfølgelig kan et Zoom-møde ikke måle sig med et fysisk møde, hvor du jo har den menneskelige kontakt og dynamikken mellem mødedeltagerne. Men når nu situationen er, som den er, giver denne mødeform os en mulighed for alligevel at arbejde tæt sammen som et team, selvom vi reelt sidder hver for sig, forklarer Lars Jensen, formand for organisationsbestyrelsen.

Der var enighed blandt bestyrelsens medlemmer om, at Zoom fungerede godt, selvom der var lidt tekniske problemer undervejs i mødet.

Jeg mistede i en kort periode forbindelsen til mødet, og så måtte Pia Jeppesen, afdelingschef i DAB, på bestyrelsens opfordring, overtage mødelederrollen. Men alt i alt kom vi godt igennem, og rent beslutningsmæssigt fungerede mødeformen upåklageligt, fortæller Lars Jensen.

Og selvom det kræver stram mødestyring med tydelige løbende konklusioner at holde mødet virtuelt, er vi i organisationsbestyrelsen enige om, at vi også fremover vil holde møder via Zoom, hvis det bliver nødvendigt på grund af corona. Man kan næsten fristes til at sige, at selvom corona-krisen gør sit bedste for at spænde ben for os, så er Zoom med til at styrke sammenholdet i  Sorø Boligselskab, slutter formanden tilfreds.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.