TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Trianglen er mælkebøttefri

Som nok det eneste sted i Sorø er boligafdelingen Trianglen helt fri for gule mælkebøtte-hoveder takket være otte aktive beboere.

På et møde tirsdag den 3. maj blev Trianglens beboere enige om at fjerne alle mælkebøtter fra deres vild med vilje projekt. Ejendomsleder Alex Grasme Nørgaard havde sendt en driftsmedarbejder ud for at slå alle græsstierne, så mælkebøtterne ikke kunne kaste frø, men kanterne og blomsterengen kunne maskinen jo ikke klare. Så besluttede otte beboere at tage sagen i egen hånd. Bevæbnet med mælkebøtteoptagere, stemmejern og lange knive fjernede de cirka 2000 mælkebøtter fra afdelingens vild med vilje område på bare to timer.

– Det bliver nok nødvendigt med et par omgange til, men den efterfølgende hygge på terrassen med en velfortjent øl fik alle til at love, at de godt vil give et ekstra nap, fortæller Bodil Edelbo, der er beboer i Trianglen og en af de otte mælkebøtte-fjernere.
– Og som billederne viser, er vi måske det eneste sted i Sorø d.d., hvor der ikke er én eneste gul mælkebøtte at se, slutter hun.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.