TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Tag et billede af naturen i din boligafdeling og vind et gavekort.

Deltag i DAB’s konkurrence om at fange de smukkeste eller mest spændende naturoplevelser på et billede, og sæt Sorø på landkortet.

Sorø Boligselskab er kendt for sine hyggelige boligafdelinger og de mange grønne fællesområder, hvor beboerne kan mødes for at drikke en kop kaffe, lege, dyrke sport, grille, slappe af og opleve naturen.

Særligt naturoplevelser i boligafdelingen er i fokus, når DAB henover sommeren afholder en konkurrence for beboere og ansatte i de DAB-administrerede boligafdelinger. Præmien er tre gavekort på hver 500 kroner til Plantorama.

Vær med til at vise, hvor smuk naturen er i Sorø Boligselskab ved at sende et (eller flere) billede(r) af din naturoplevelse til bomednatur@dabbolig.dk og husk at skrive en kort tekst om, hvad du har fotograferet.

DAB skal have din mail senest den 1. oktober 2022

For at deltage i konkurrencen om et af i alt tre gavekort på 500 kroner til Plantorama, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og navnet på din boligafdeling.

Vinderne får direkte besked, og nogle af de indsendte billeder vil blive bragt i december nummeret af DAB beboer information og på dabbolig.dk

 

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.