TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Tag et billede af din boligafdelings bedste bed

Landskab i DAB inviterer dig til at deltage i en konkurrence i anledning af kampagnen Bo med Natur 2023.

Der var kæmpe opbakning til Bo med Natur-kampagnen i 2022, hvor Landskab i DAB uddelte blomsterfrø til interesserede boligafdelinger. 200 poser med frø blev udsendt, og i et væld af afdelinger voksede blomsterenge frem.

Nu er Landskab i DAB i fuld gang med Bo med Natur 2023, hvor nektarbede, der kun tager 9 minutter at passe om ugen, er temaet. I den anledning udskriver  Landskab en fotokonkurrence om velfungerende bede, som du kan deltage i.

– Det må gerne være fotos af de 9-minutters bede, som ejendomsfunktionærerne har anlagt, men det kan også være fotos af alle mulige andre velfungerende bede. Med velfungerende mener vi, at bedet skal være smukt at kigge på, nemt at passe og bidrage til biodiversiteten, siger landskabsarkitekt i DAB Olga Rakitchenkova.

Vinderne får et gavekort på 500 kroner til planteindkøb. For at deltage i konkurrencen skal du sende fotos af det bed, du mener opfylder en eller flere af de tre kategorier og samtidig begrunde, hvorfor du mener, bedet fungerer godt.

Fristen er søndag den 15. oktober, og du skal sende til bomednatur@dabbolig.dk

Læs hele artiklen på dabbolig.dk

 

Afmeld nyhedsbrev

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.