TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Svar til Sjællandske Medier

Kære beboer,

Sjællandske Medier er blevet kontaktet af en borger, som har set, at der står boliger tomme i Stenkistebuen. Organisationsbestyrelsen er efterfølgende blevet kontaktet af Sjællandske Medier, for at forklare, hvorfor det er tilfældet.

Her kan du se vores svar til avisen:

Det er korrekt, at der er tomme boliger i boligafdelingen Stenkistebuen. I øjeblikket står fire boliger tomme, og inden længe bliver en femte bolig fraflyttet.

Årsagen til at boligerne står tomme er, at beboerne har været berørt af støjgener fra taget, og derfor har organisationsbestyrelsen i Sorø Boligselskab helt ekstraordinært valgt at tilbyde at genhuse beboerne.

Det er boligerne, hvor beboere har valgt at tage imod genhusningstilbuddet, som står tomme. Vi kan se, at netop de boliger er helt særligt udsatte i forhold til særlige vindforhold, og det er derfor besluttet, at de tomme boliger ikke bør genudlejes, indtil støjgenerne er udbedret.

Til information kan det samtidig oplyses, at Sorø Boligselskab har en igangværende voldgiftssag mod entreprenøren, da det er vores klare overbevisning, at denne bærer ansvaret for udbedringen af taget. En afgørelse i sagen forventes optimistisk set først i medio/ultimo 2023.

Venlig hilsen

Lars Jensen, formand

På vegne af organisationsbestyrelsen


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.