TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-
19 beboere i Møllevænget, Sorø Boligselskab samledes til fællesspisning og hygge.

Stor opbakning til fredagsbar i Møllevænget

Vejret var lunt og solrigt, bøffer og pølser lå på grillen, og snakken gik livligt blandt de fremmødte beboere i Møllevænget.

I snart flere år har beboerne i Møllevænget, Sorø Boligselskab, afholdt fredagsbar hver 14. dag – på alle ulige fredage i måneden. Denne tradition styrker fællesskabet og giver beboerne mulighed for at mødes under afslappede og hyggelige forhold.

Huset, de samles i, er et tidligere sorteringshus, som blev omdannet til et fælles mødested, da affaldssorteringen blev flyttet fra containere, centralt placeret i afdelingen, til hver rækkehusbolig. Om sommeren flyttes borde og bænke udenfor – om vinteren sidder beboerne inde, eventuelt med en ekstra trøje på, hvis det er koldt i vejret.

“Normalt mødes vi 10-14 stykker, men i fredags var vi hele 19 beboere ud af 61 mulige. Det er virkelig flot! Og det er rigtig godt for fællesskabet i Møllevænget,” fortæller Niels-Jørgen Pedersen, formand for afdelingsbestyrelsen.

Deltagerne medbringer selv mad- og drikkevarer samt service, mens de frivillige fra fredagsbaren står for grill og klargøring af lokalet.

“Næste arrangement er Sankt Hans den 23. juni, hvor vi tænder op i et bålfad og fejrer sommeren sammen,” siger formanden.

 

Afmeld nyhedsbrev


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.