TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Thomas L. Eriksen, næstformand i Sorø Boligselskab, er ikke tilfreds med mulig placering af telemast.

Sorø Boligselskab vil ikke have telemast nær beboerne

Uvished om risiko for stråling får Thomas L. Eriksen, næstformand i Sorø Boligselskab, til at kritisere mulig placering af telemast.

Det er endnu ikke afgjort, hvor en ny telemast i Sorø bliver placeret. Men en placering mellem Frederiksberg Skoles SFO og Klokkergården er blandt mulighederne. Sorø Boligselskab er ved at lægge sidste hånd på Stenkistebuen ved Klokkergården, og næstformand Thomas L. Eriksen er kritisk over for den mulige placering:

– Vi har holdt åbent hus i Stenkistebuen, og nogle af de interesserede har udtrykt bekymringer om at have en mast på 42 meter i nærheden. Jeg savner personligt, at kommunen havde givet os mere faglig information om eventuel risiko for stråling i det informationsmateriale, der er sendt ud ved høringen.

Anden placering

Der er andre mulige placeringer i spil, og står det til næstformanden, bliver telemasten placeret i den sydlige del af Krongårdskvarteret.

– Vi skal tænke på vores beboere, og placeringen ved Krongårdskvarteret er længere fra beboelse.
Sagen er stadig i aktiv høring, og Sorø Boligselskab arbejder i øjeblikket på et høringssvar.

1. apr. 2019 (jope)

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.