TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Sorø Boligselskab har skiftet formand

Da Gert Hansen flytter fra sin bolig i Sorø Boligselskab har Selskabsbestyrelsen i Sorø Boligselskab valgt en ny formand

Siden sommeren 2013 har Gert Hansen været formand for Sorø Boligselskab. Men da han flytter til en bolig uden for Sorø Boligselskab, må han i henhold til selskabets vedtægter ikke fortsætte i bestyrelsen. Derfor må han heller ikke fortsætte som formand for boligselskabet, når han flytter.

Gert Hansen er endnu ikke flyttet fra sin bolig, men har alligevel valgt at nedlægge sit hverv i selskabsbestyrelsen allerede nu. Derfor er første-suppleant Marianne Christensen indtrådt i selskabsbestyrelsen. Selskabsbestyrelsen har den 10. december i år konstitueret sig i forhold til formand og næstformand.

Lars Jensen, afdelingsformand i afdeling 5 Møllevænget er valgt som formand af selskabsbestyrelsen. Videre er Thomas Eriksen, afdelingsbestyrelsesmedlem i afdeling 30 Liselund valgt som næstformand af selskabsbestyrelsen.

 

12. december 2018 /mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.