TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Sorø Boligselskab giver boligerne et sundhedseftersyn

Sorø Boligselskab planlægger, at gennemføre et sundhedseftersyn af samtlige boliger i selskabet. Et sundhedseftersyn sigter primært på at se om boligerne har et godt og sundt indeklima.

Med et sundt indeklima menes, at der ikke er fugtigt i boligerne og at de kan holdes opvarmede. Et sundt indeklima er vigtigt for nuværende beboere og for at kunne tiltrække nye beboere.

Men der kan også kigges efter andet ved et sundhedseftersyn. Eksempelvis kan man se på standarden er køkkener, badeværelser samt den generelle vedligeholdelsesstand af boligerne.

Sundhedseftersynet kan bruges af afdelingerne til beslutte om man vil hæve vedligeholdelsesstandarden eller udskifte køkkener og badeværelser.

Når der er truffet endelig beslutning om sundhedseftersyn og planlægningen er færdig, vil alle afdelingsbestyrelser bliver orienteret. Endelig vil også beboerne blive yderligere orienteret.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.