TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

sbnyt.dk – nyheder lige ned i lommen

Velkommen til sbnyt.dk som er din nyhedsportal til information, nyhedsbreve, aktiviteter og historier fra alle dele af Sorø Boligselskab.

På årets repræsentantskabsmøde blev der efterlyst mere kommunikation og øget gennemsigtighed i beslutningerne fra Sorø Boligselskab. Det har organisationsbestyrelsen taget til sig, og lancerer nu sbnyt.dk, som er en nyhedsportal, der er designet til både smartphone, tablets og pc.

  • Du kan lægge den som et lille ”app-ikon” på forsiden af din smartphone, så du nemt kan følge med i nyhedsstrømmen. Klik og se hvordan du gør.
  • Du kan også tilmelde dig automatisk nyhedsinformation. Det betyder at du får en mail med link direkte til nyheden, når der er nyt fra din afdeling eller fra boligselskabet. Klik og få dit eget nyhedslink.
  • Du kan maile små historier og billeder til web-redaktøren, som lægger historierne på sbnyt.dk. Web-redaktøren skal også sikre, at vi holder den gode tone og overholder lovgivningen og de retningslinjer, som er fastlagt af forbrugerombudsmanden. Klik og se hvad vi mener med den gode tone.

Kom og vær med til at give sbnyt.dk en god start, og giv gerne forslag og nye ideer til nyhedsportalen, så vi sammen kan skabe en aktiv nyhedskanal i Sorø Boligselskab.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.