TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Organisationsbestyrelsen holdt konstituerende møde

På det ordinære repræsentantskabsmøde den 29. maj i år var der valg til organisationsbestyrelsen. Niels-Jørgen Pedersen og Lars Jensen blev begge genvalgt. Og herudover blev særligt sagkyndigt medlem Michael von Bülow valgt til bestyrelsen.

Bodil Bøgebjerg og Ellen Balsvad ønskede ikke at genopstille, og efter kampvalg blev Maria Svane og Lisbeth Ørbæk Sletten valgt.

Den 11. juni 2018 holdt bestyrelsen sit første møde for at konstituere sig – det vil sige, organisere arbejdet i bestyrelsen og fordele poster og eventuelt opgaver mellem sig.

På mødet blev Gert Hansen genvalgt som formand. Niels-Jørgen Pedersen ønsker at bruge sine kræfter på arbejdet i BL kreds 11, hvor han er valgt til repræsentantskabet. Han ønskede derfor ikke genvalg til posten som næstformand.

I stedet blev Thomas Eriksen enstemmigt valgt som næstformand. Organisationsbestyrelsen for Sorø Boligselskab er:

Gert Hansen, formand
Thomas Eriksen, næstformand
Niels-Jørgen Pedersen
Lars Jensen
Kirsten Honore
Lisbeth Ørbæk Sletten
Maria Svane
Ivan Hansen
Michael von Bülow

På mødet blev der desuden fastlagt datoer for møder og andre arrangementer som bestyrelsen afholder. Mødekalenderen kan ses på SBnyt under arrangementer.

15.06.2018


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.