Organisationsbestyrelsen besigtiger boligafdelinger

Organisationsbestyrelsen har gjort det til en tradition at afholde en årlig besigtigelsestur, hvor de ser udvalgte boligafdelinger. På den måde får organisationsbestyrelsen et indblik i boligafdelingernes stand, og hvad der rører sig i de enkelte boligafdelinger. Organisationsbestyrelsen tager på besigtigelsestur hvert år, og bestræber sig på, at besøge alle boligafdelinger indenfor en 4 – 5 årige periode.

Dette års besigtigelsestur blev gennemført den 9. september. Denne gang var det afdeling 14 Thyrasvej, afdeling 28 Dagmarsvej, afdeling 16 Rylevænget, afdeling 10 Elmelunden samt afdeling 13 Stillevang, der fik besøg. Der blev også tid til at besigtige afdeling 32 elmebjergvej, som er under opførelse.

Medlemmerne i organisationsbestyrelsen havde en spændende dag med mange gode og givtige snakke.

Afdelingsbestyrelserne deltog i besigtigelserne på nær én, hvor der ikke er valgt en afdelingsbestyrelse. Det gav anledning til en god dialog om blandt andet planer for vedligeholdelse, og øvrige aktiviteter.

I afdeling 13 Stillevang, hvor der ikke er afdelingsbestyrelse for tiden, var der en god dialog med tidligere afdelingsbestyrelsesmedlemmer.

13. september 2018


< TILBAGE

FIND DIN AFDELING HER

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.