TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Nationalmuseet indsamler din bolighistorie

Nationalmuseet og BL indsamler nu historier fra borgere i Danmark, der bor i en almen bolig. Bidrag med din!

I anledningen af BL’s 100-års jubilæum i år 2019 indsamler Nationalmuseet historier om almene boliger – og du er en vigtig del af den historie.

Det er din historie, dit liv og dit hjem, Nationalmuseet gerne vil høre om.

Alle historier om det levede liv, naboskab og fællesskab for den million mennesker, der i 2019 bor i en almen bolig er vigtige at bevare for eftertiden.

Du er med til at skrive historie

Alle almene beboere i hele landet er velkomne til at bidrage til historien om Danmarks almene boliger.

Indsend din historie gennem tekst, lyd, foto, video eller andet. Jo flere historier der sendes ind, jo bredere et billede af den almene bolig som rammen om det levede liv i 2019, står vi tilbage med! Vi glæder os til at høre din historie. Senest den 31. maj 2019.

Du kan via dinbolig.natmus.dk finde Nationalmuseets indsamlingsside, hvor du kan læse mere om indsamlingen og indsende din historie. Du kan bidrage med din historie indtil den 31. maj 2019.

Klik her, og læs et interview med Nationalmuseets direktør Rane Willerslev, der fortæller om hvorfor historien er så vigtig!

6. marts 2019 / mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.