TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Mindeord om Ellen Balsvad

Ellen Balsvad

Det er med dyb sorg at vi i dag fredag den 22. februar fra Fjenneslev Kirke har taget afsked med Ellen, der alt for tidligt forlod os.

Vores tanker og medfølelse går til hendes efterladte.

Ellen var et menneske vi vil huske længe – hendes engagement og iver efter at alt skulle gå rigtigt til. Hun var en del af Organisationsbestyrelsen i Sorø Boligselskab lige til seneste repræsentantskabsmøde i maj 2018, hvor hun ikke ønskede genvalg.

Hun forblev dog som medlem af Byggeudvalget med tilsynet af de nye byggerier henholdsvis i Pedersborg og på Frederiksberg. Hun gik i Byggeudvalget ind i diskussionen om materialevalg – alt skulle være i orden. Dog måtte hun sende afbud i de sidste måneder, men ønskede at blive orienteret.

Vi husker Ellen som det bestyrelsesmedlem der altid mødte velforberedt, altid engageret og havde en mening samt var vedholdene men accepterede også andres mening.

Vi husker også Ellen, for den person der aldrig gik af vejen for at tage en ekstra tørn, hvis noget ikke var på plads – gamle arkiver skulle gennemgås eller gammelt inventar skulle bortskaffes.

Ellen var der bare!

 

På vegne af

Organisationsbestyrelsen

Sorø Boligselskab

 

Niels Jørgen Pedersen

 

25. februar 2019/jpr


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.