Kurser for afdelingsbestyrelserne

Der blev i 2017 afholdt kurser for afdelingsbestyrelserne i Sorø Boligselskab. Men ikke alle kunne deltage og der er valgt nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer i flere afdelinger. Der afholdes derfor på ny aftenkurser for afdelingsbestyrelserne. Kurserne afholdes i april i år og der er tale om 2 kurser med emnerne:

Beboerdemokrati i det almennyttige boligselskab

Vi zoomer ind på afdelingsbestyrelsens opgaver og muligheder. Aftenen vil byde på en gennemgang af den beboerdemokratiske opbygning i et alment boligselskab. Samtidig vil vi også komme ind på, hvordan man som afdelingsbestyrelse, har mulighed for at præge sin egen afdeling.

Budget og regnskab i en almennyttig boligafdeling

Kurset fokuserer på, hvorledes et budget og et regnskab i den almennyttige boligafdeling er sammensat. Kurset giver afdelingsbestyrelsen et godt udgangspunkt for at danne sig et økonomisk overblik over egen boligafdeling.

Kurserne afholdes i samarbejde med Skælskør Boligselskab og Haslev almennyttige Boligselskab. Det giver afdelingsbestyrelsesmedlemmerne i de 3 boligorganisationer mulighed for at skabe kontakter og sparre på tværs af selskaberne.


< TILBAGE

FIND DIN AFDELING HER

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.