TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Kurser for afdelingsbestyrelserne

Der blev i 2017 afholdt kurser for afdelingsbestyrelserne i Sorø Boligselskab. Men ikke alle kunne deltage og der er valgt nye afdelingsbestyrelsesmedlemmer i flere afdelinger. Der afholdes derfor på ny aftenkurser for afdelingsbestyrelserne. Kurserne afholdes i april i år og der er tale om 2 kurser med emnerne:

Beboerdemokrati i det almennyttige boligselskab

Vi zoomer ind på afdelingsbestyrelsens opgaver og muligheder. Aftenen vil byde på en gennemgang af den beboerdemokratiske opbygning i et alment boligselskab. Samtidig vil vi også komme ind på, hvordan man som afdelingsbestyrelse, har mulighed for at præge sin egen afdeling.

Budget og regnskab i en almennyttig boligafdeling

Kurset fokuserer på, hvorledes et budget og et regnskab i den almennyttige boligafdeling er sammensat. Kurset giver afdelingsbestyrelsen et godt udgangspunkt for at danne sig et økonomisk overblik over egen boligafdeling.

Kurserne afholdes i samarbejde med Skælskør Boligselskab og Haslev almennyttige Boligselskab. Det giver afdelingsbestyrelsesmedlemmerne i de 3 boligorganisationer mulighed for at skabe kontakter og sparre på tværs af selskaberne.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.