TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

”Jeg har lært sindssygt meget og lærer stadig”

Tekst og foto: Johnny Gudmand

Den 28. oktober 2016 stod Nikolaj Humble Petersen med sit svendebrev. Han var netop blevet færdig som ejendomsservicetekniker efter at have været i lære i Skælskør Boligselskab. I den almene sektor havde han fundet sin rette hylde, efter at have gået på tømreruddannelse, i handelsskole, på chaufføruddannelse, været en tur i forsvaret og være blevet uddannet til redder. I Skælskør fik han i lærlingetiden meget ansvar af ejendomsleder Per R. Jensen, og med svendebrevet i hånden blev han ansat på en tremåneders kontrakt.

– Vi havde begge en idé om, at jeg gerne ville have endnu mere ansvar og bygge mere på det, jeg kunne.

Samtidig kan jeg godt lide at blive udfordret. Jeg fik en henvisning til Sorø Boligselskab, der søgte en ejendomsservicetekniker med mine kompetencer. Det er en stor cadeau til DAB, at der er så god kontakt mellem selskaberne, at jeg nær- mest blev headhunted til stillingen. Derfor kunne jeg 1. februar 2017 begynde i Sorø, fortæller Nikolaj Humble Petersen.

Lærer stadig

Frem til maj 2018 arbejdede Nikolaj Humble Petersen som ejendomsser- vicetekniker, og da der kom udskiftning på ejendomskontoret, blev Alex Grasme Nørgaard ejendomsleder og Nikolaj Humble Petersen mesterassistent.

– Det bedste ved jobbet er læringen. Jeg har lært sindssygt meget og lærer stadig. Både af driftschefen, Alex, afdelingschefen i DAB og af mine kolleger omkring mig, der har mange år i faget, fortæller mesterassistenten.

Tog ansvar og fik lov

At Nikolaj Humble Petersen på få år er gået fra lærling til mesterassistent skyldes i høj grad en kendetegnende dedikation og vilje til at lære. Men der er også en anden afgørende faktor:

– Det ville ikke være muligt for mig at være nået hertil i dag, hvis jeg ikke havde fået lov. Først i Skælskør og sidenhen her i Sorø. Jeg skylder Per og Alex noget af fortjenesten.

Barn og natur

Når arbejdsdagen er slut, har Nikolaj Humble Petersen ikke svært ved at finde noget at tage sig til. Han styrketræner stort set hver dag, og så har han en kæreste og et barn på et år.

– Jeg kan godt lide, når der sker noget, og lige i øjeblikket dyrker jeg naturen meget. Det er vigtigt for mig at være aktiv, fortæller ejendomsmesterassistenten.

12. juni 2019 / mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.