TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Indstil en aktivitet til beboernes fællesskabspriser

Nu kan aktiviteter, indsatser og fællesskaber blive indstillet til tre forskellige fællesskabspriser, der uddeles til efteråret.

’Den sociale pris’, ’Fælles for alle’ og ’Nytænkning’ er de tre kategorier, som boligafdelingernes aktiviteter kan indstilles til.

– Vi vil uddele de tre priser for at fejre de mange beboere, der gør en ekstraordinær indsats for fællesskabet. Og netop derfor lægger priserne vægt på, hvordan aktiviteterne skaber gode fællesskaber på hver deres måde, fortæller Michael Wulff, der er chefkonsulent på indsatsen Aktive fællesskaber.

’Den sociale pris’ er for aktiviteter, der tager fat på en svær problemstilling. Prisen ’Fælles for alle’ går til en aktivitet, der når ud til mange på tværs af eksempelvis alder, etnicitet og boligafdelinger. Og prisen ’Nytænkning’ skal gives til en ny type af aktivitet, som ikke er udbredt i ret mange boligafdelinger.

Indstil en aktivitet

Alle kan indstille aktiviteter til at få en fællesskabspris. Det er grupper af aktive beboere, klubber, foreninger og boligafdelinger, der kan modtage prisen.

– Arrangerer du eller deltager i en aktivitet eller et fællesskab i boligafdelingen, så synes jeg helt sikkert at du skal indstille aktiviteten. Så lader vi dommerpanelet kigge på indstillingen, og se hvilken af de tre kategorier, prisen skal indstilles under, fortæller Micael Wulff.

Du skal skrive en e-mail til Michael Wulff på miwu@dabbolig.dk for at indstille en, eller flere aktiviteter.

I e-mailen skal du beskrive:

hvad aktiviteten går ud på
hvordan aktiviteten styrker fællesskabet
hvilken målgruppe, aktiviteten når ud til, eksempelvis ældre, unge eller familier
hvor ofte aktiviteten finder sted, og hvor mange der deltager
hvordan beboere inviteres og informeres om aktiviteten

Sidste frist for at indstille er den 14. oktober 2019.

Vinderne af priserne offentliggøres på DAB’s Fællesskabsdag den 16. november 2019.

Hent folder om fællesskabspriserne: indstil-aktivitet-til-faellesskabspris

Læs mere om Aktive fællesskaber på: dabbolig.dk/frivillighed

26. juni 2019 / mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.