TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

God selskabsledelse og evaluering af bestyrelsesarbejdet var hovedemnerne på DAB-seminar

Omkring 70 formænd og næstformænd fra DAB-administrerede boligselskaber var i weekenden samlet for at dele erfaringer og blive bedre til bestyrelsesarbejdet. Næstformand i organisationsbestyrelsen, Michael Bom, og jeg deltog på vegne af Sorø Boligselskab.

Emnerne, der blev drøftet, var blandt andet god selskabsledelse, evaluering af arbejdet i bestyrelsen og fællesskaber i boligafdelingerne.

Hvor fredagens program bestod af oplæg i salen, var lørdag en blanding af oplæg, workshops og debat.

Noget af det, vi tog med os hjem, var et bud på en mere systematisk måde at evaluere bestyrelsens arbejde på, og idéer til, hvordan man kan tage de svære emner op.

For eksempel giver det god mening løbende at tage en snak om, hvorvidt bestyrelsen har den rette størrelse og sammensætning, og om medlemmerne har de nødvendige kompetencer. Mødernes omfang og antal, bør også løbende evalueres. Og endelig giver det mening at se på, om materialet fra DAB er relevant og brugbart.

Vi ser frem til at bruge nogle af de mange gode tips i bestyrelsesarbejdet.

Venlig hilsen

Lars Jensen, formand

25.01.2023/jpr

 

Afmeld nyhedsbrev

25. jan. 2023/jpr


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.