TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-
Overskrift på invitation til fredagsbar. Det er fredag, det er fyraften, der er fredagsbar.

Fredagsbar skal styrke fællesskabet

I Møllevænget har afdelingsbestyrelsen valgt at tage nye initiativer i brug for at bringe beboerne sammen.

Under overskriften ”Det er fredag, det er fyraften, der er fredagsbar” inviteres beboerne til hygge over en øl eller en kop kaffe i ”Huset”, Møllevænget .

– Det har ikke skortet på idéer i afdelingsbestyrelsen, men vi har jo været bremset af corona. Nu kan vi mødes igen, og det glæder vi os over, fortæller Niels Jørgen Pedersen, der er en af idémændene til fredagsbaren.

– I første omgang indkaldte vi beboerne til hygge i Huset. Det var lørdag formiddag lige op til pinsen, så vi var i tvivl om, hvor mange beboere ville dukke op. Men vi var faktisk 13 lejemål repræsenteret ud af de 35, vi er i alt, så det må siges at være en succes, understreger Niels Jørgen Pedersen.

Fredag den 17. juni fra kl. 16-18 bliver næste gang bestyrelsen inviterer på en kop hygge i Huset, og fremover holdes der fredagsbar for beboerne i afdelingen på alle fredage i lige uger.

– Jeg håber, at der er mange, som vil bakke op om arrangementet, for det er en god anledning til lige at mødes med sine naboer og få en hyggelig snak, inden man holder weekend. Det er også til fredagsbaren, vi sammen kan planlægge andre fælles aktiviteter i afdelingen. For eksempel, vil vi næste gang stikke en finger i jorden og se, om der er stemning for at holde en fælles Sankt Hans-aften, siger Niels Jørgen Pedersen.

Det er bestyrelsen som låser op og gør klar til fredagsbaren, men det behøver ikke være bestyrelsen, der lukker og slukker.

– Vælger beboerne at fortsætte med hyggen efter bestyrelsen har ”forladt festen”, får de bare nøglen, som de kan smide i afdelingens postkasse, når de går hjem. Det skal være så nemt og smidigt som muligt, forklarer Niels Jørgen Pedersen.

– Vi håber på, at fredagsbaren vil skabe grobund for nye venskaber blandt beboerne og på sigt styrke fællesskabet i Møllevænget. Og har andre boligafdelinger lyst til at planlægge deres egen fredagsbar, er de velkomne til at lade sig inspirere af os, understreger Niels Jørgen Pedersen.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.