TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Formand for Sorø Boligselskab, Lars Jensen, stiller op som forbrugerrepræsentant i bestyrelsen for Sorø Forsyning

Sorø Forsynings forbrugere skal vælge to forbrugerrepræsentanter og to suppleanter til bestyrelserne i Sorø Vand A/S og Sorø Spildevand A/S for perioden 2022 til og med 2025.

De to forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer vil sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer udgøre den øverste ledelse i Sorø Forsyning, der har de fleste af borgerne i Sorø Kommune som kunder.

Alle der er myndige, og som modtager drikkevand fra Sorø Vand A/S eller afleder spildevand til Sorø Spildevand A/S kan stemme.

Valget startede den 4. januar 2022, og du kan stemme frem til den 31. januar 2022 kl. 23.59.

Lars Jensen har skrevet denne tekst i forbindelse med sin opstilling:

Jeg er i dag formand for Sorø boligselskab og er vant til at kæmpe for at forbedre forholdene for beboerne. Jeg ønsker at bruge min erfaring til at skabe bedre miljø og løsninger for alle i Sorø Forsynings områder.

Lars Jensens mærkesager er:

·         Fornuftige løsninger for alle

·         Forbedring af miljøet

·         Fornuftige priser for vand og spildevand

·         Tæt dialog med beboerne ved gravearbejde

Udover Lars Jensen opstiller fem andre personer som forbrugerrepræsentanter. De bliver alle præsenteret på Sorø Forsynings hjemmeside.

Klik på linket nedenfor, hvis du vil stemme på Lars Jensen som forbrugerrepræsentant i bestyrelsen for Sorø Vand A/S og Sorø Spildevand A/S (Sorø Forsyning) https://stemonline.dk/soroeforsyning

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.