TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Er du nysgerrig på bestyrelsesarbejde?

Beboere, der er nyvalgte i afdelingsbestyrelsen, eller som overvejer at stille op til afdelingsbestyrelsen, kan hente hjælp og vejledning hos DAB.

Almene boligafdelinger er kendetegnet ved beboerdemokrati, hvor en bestyrelse, som er valgt af beboerne, er med til at træffe beslutninger, og planlægge hvad der skal ske i boligafdelingen.

For nogle kan det virke skræmmende at skulle sætte sig ind i nye regler og kompliceret lovgivning, eller at være med til at lave et budget, men DAB hjælper gerne nye medlemmer af afdelingsbestyrelsen på vej.

Dels ligger der på DAB’s hjemmeside en række brochurer og vejledninger, der fortæller om, hvad det vil sige at være medlem af afdelingsbestyrelsen.

Dels inviterer DAB alle nyvalgte medlemmer af afdelingsbestyrelserne ind på hovedkontoret på Finsensvej til et kickstart-kursus. Her får de nye bestyrelsesmedlemmer mulighed for at netværke med hinanden, og de hører om, hvilke opgaver afdelingsbestyrelsen typisk beskæftiger sig med.

Klik ind på dabbolig.dk, og bliv klogere på bestyrelsesarbejdet.

25.10.2019/jpr


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.