TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Deltagere fra Skælskør Boligselskab og Sorø Boligselskab fulgtes ad til DAB’s Repræsentantskabsmøde og Garantforsamling

Deltagere fra Skælskør Boligselskab og Sorø Boligselskab fulgtes ad til DAB’s Repræsentantskabsmøde og Garantforsamling

Den 10. maj 2023 holdt DAB sit årlige møde for garanter og medlemmer af DAB’s repræsentantskab. I den forbindelse besluttede organisationsbestyrelsen at leje en bus og følges ad med repræsentantskabsmedlemmerne fra Skælskør.

Det var en fyldt sal, DAB’s administrerende direktør, Ole Jacobsen, kunne byde velkommen til det årlige stormøde på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager. Godt 360 medlemmer af DAB’s repræsentantskab var mødt op for blandt andet at vælge medlemmer til DAB’s bestyrelse. Sorø Boligselskab stillede med 14 personer, mens der fra Skælskør Boligselskab deltog tre personer.

–      Det giver mening, at vi følges ad til mødet, fordi vi på den måde kan netværke på tværs af boligselskaber. Og samtidig dyrker vi det sociale på vej til og fra mødet, når vi sidder i bussen, og under middagen bagefter, fortæller Lars Jensen, formand for organisationsbestyrelsen i Sorø Boligselskab.

Det officielle møde startede klokken 17, og dørene til salen åbnede klokken 16, men mange mødte frem allerede ved tretiden for netop at få tid til at tale med beboervalgte fra andre boligselskaber administreret af DAB.

Alle opstillede genvalgt
På valg i år var formanden for DAB’s bestyrelse, Henrik Berg, Hvidovre alm. Boligselskab, som blev genvalgt for to år. Derudover genopstillede bestyrelsesmedlemmerne Mette Labori Olsen fra Hovedstadens alm. Boligselskab, Helen Siegvardsen fra Nørre Alslev alm. Boligselskab, Ole Bak fra B’32, Søren Dalgaard fra Køge alm. Boligselskab, Claus Ohlsson fra Rødovre alm. Boligselskab og Michael Ziegler, som er borgmester i Høje-Taastrup Kommune. Alle opstillede blev genvalgt for en toårig periode.

Udover valg til bestyrelsen aflagde formanden beretning om det forgangene år, og DAB’s økonomidirektør fremlagde budget og regnskab. Og endelig var der debat i salen, hvor blandt andet forventningsafstemning mellem bestyrelser og DAB, samt arbejdsmiljøet på ejendomskontorerne blev debatteret livligt.

–      Det store fremmøde fra Sorø viser, at organisationsbestyrelsens medlemmer tager den beboerdemokratiske opgave alvorligt. Og det oplever jeg ikke blot ved arrangementer som dette, men også i det daglige arbejde i boligafdelingerne, understreger Lars Jensen.

Der var god stemning i bussen på vejen hjem og tilfredshed med aftenens møde.

–      Jeg regner bestemt med, at vi også tager afsted sammen til næste år, for det styrker sammenholdet og giver et godt udgangspunkt for det fremtidige samarbejde. Både i vores egen gruppe og med kollegerne fra Skælskør, siger Lars Jensen.

Foto: Desværre lykkedes det ikke fotografen at fange alle deltagere på billedet, da flere var trætte efter mødet og skyndte sig ind i bussen.

19. maj. jpr

Afmeld nyhedsbrev

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.