TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Byggeriet af 24 attraktive familieboliger skrider frem

Sorø Boligselskab er i fuld gang med at opføre 24 boliger på Stenkistebuen, og i midten af november var der rejsegilde.

Foto: Tina Nejstgaard og Louise Kildegaard

Sorø Boligselskab har omkring 4.000 på venteliste og er sammen med kommunen i fuld gang med at opføre nye boliger. De to parter har en partnerskabsaftale, og selskabet er ved at opføre boliger i Pedersborg og på Frederiksberg. Begge byggerier skrider planmæssigt frem, og 19. november var der rejsegilde på Stenkistebuen på Frederiksberg.

Ved rejsegildet indtog boligselskabets formand, Gert Hansen, talerstolen, og han fik følge af viceborgmester Lars Schmidt, DAB’s direktør, Niels Olsen, næstformanden i Sorø Erhvervsudviklingsråd, Malene Frandsen, Georg Bergs direktør, Christian Berg, og formanden for byggeudvalget, Niels-Jørgen Pedersen.

Eftertragtet placering

Byggeriet på Stenkistebuen består af 24 attraktive familieboliger med en rigtig god placering. Der er kort til den nye skole, stationen, Frederiksberghallen og indkøbsmuligheder.

Afdelingen består af tre- til firerumsboliger fra 85 kvadratmeter til 111 kvadratmeter. Første etape af byggeriet er efter planen klar til marts 2019, mens anden etape følger tre måneder senere.

Se de mange billeder fra dagen nedenfor:

Opførelsen af nye boliger i Sorø glæder Gert Hansen, formand for Sorø Boligselskab(th), og Thomas Lund Eriksen, næstformand i Sorø Boligselskab.

22. november 2018 /JOPE


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.