TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Tirsdag d. 24/10 blev byggekontrakten mellem Sorø Boligselskab og Georg Berg A/S underskrevet. På billedet fra venstre ses formand Gert Hansen, Næstformand Niels-Jørgen Pedersen og adm. direktør Christian Berg.

Byggekontrakter underskrevet

Af Jonas Quirinus Schiødt Lange

Byggekontrakter til 91 millioner kroner er underskrevet.

Efter 3 års arbejde er byggekontrakten for byggerierne på Stenkistebuen og Elmebjergvej underskrevet. Det blev byggefirmaet Georg Berg A/S fra Slagelse, som gav det bedste bud, og  nu skal i gang med byggerierne.

For at holde økonomien inden for rammebeløbet opføres byggerierne med samme byggeledelse, samme projektkontor og med samme rådgiver. Det er med til at reducere omkostningerne til styringen af byggerierne.

”Vi vil hellere bruge pengene på godt og sundt byggeri, end på mange skurvogne og møder” understreger boligselskabets formand, Gert Hansen.

Startskuddet til byggeriet af de 54 nye boliger bliver taget i Marts 2018, hvor der tages første spadestik. Herefter vil byggerierne skulle afleveres i 3 faser i hhv. marts, april og juni 2019. Ved at udskyde byggestarten til marts undgås unødvendige omkostninger til vinterforanstaltninger, til gavn for den samlede økonomi i byggeprojektet.

”Med de 54 nye boliger skære vi kun en lille del af ventelisten, som udgør 2.400 lejere. Vi har sammensat byggerierne, så vi både giver familier, par og singler adgang til helt nye boliger” udtaler Gert Hansen. Formanden lægger ikke skjul på, at han håber på flere byggerier, da antallet af danskere med ønske om at bo i Sorø stadig er stigende.

Elmebjergvej

Med størrelser fra 49 til 85 m2 vil Elmebjergvejs 30 nye boliger skyde op på grunden ved siden af Rema 1000. Den samlede værdi for byggeriet er 42 millioner kr.

Stenkistebuen

Med sine 24 boliger vil Stenkistebuen blive bygget ved Klokkergården på Frederiksberg. Boligerne bliver mellem 90 og 110 m2, og den samlede værdi for byggeriet beløber sig til 49 millioner kr.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.