TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Budget 2018 godkendt

Af Jonas Quirinus Schiødt Lange

Penge nok til 10 års vedligehold

Der er kun få måneder tilbage af 2017, og med 2018 bankende på døren er budgettet for det kommende år nu fastlagt og godkendt af organisationsbestyrelsen på bestyrelsesmødet den 14. september.

Boligselskabet forventer indtægter på 5.218.000 kroner mens den samlede udgift til DAB kun udgør 4.832.000 kroner. Sammen med udgifterne til revision, møder og løbende udgifter vil den samlede udgift for året udgøre 5.218.000. Sorø Boligselskab eksisterer ikke for at skabe overskud og der budgetteres derfor med at selskabet går i 0 ved årets udgang.

Henlæggelse

I Sorø Boligselskab er der blevet udarbejdet en 10 årig vedligeholdelsesplan, som hver afdeling lægger penge til side til (også kaldet et henlæggelsesbeløb).

Beløbet bliver i 2018 løftet med 1/3 af det samlede overskud fra tidligere år. Organisationsbestyrelsen vurdere derfor, at der vil blive lagt nok penge til side i løbet af de næste 10 år til at dække det arbejde, som forventes at skulle udføres i forhold til den 10 årige vedligeholdelsesplan.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.