TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Bestyrelsen undersøger muligheder for fibernet

På organisationsbestyrelsens møde den 24. juni blev det drøftet, om Fibia skal levere fibernet til boliger i Sorø Boligselskab.

Organisationsbestyrelsen ser på mulighederne for at lægge fibernet fra Fibia og drøftede det på det seneste bestyrelsesmøde.

Her blev det klart, at de enkelte boligafdelinger og organistionsbestyrelsen kan beslutte at få nedgravet kabler på Boligafdelingernes egen matrikel, men at boligselskabet ikke har mulighed for at træffe beslutning om nedgravning på offentlig vej.

Bestyrelsen arbejder med en løsning hvor mindst 30 procent af en afdelings beboere tilmelder sig Fibia, hvorefter Fibia gratis etablerer forsyning til disse boliger. I en periode efter etableringen vil øvrige beboere have mulighed for at tilmelde sig gratis.

Fibia er blevet bedt om at udarbejde en rammeaftale, så boligafdelingerne og bestyrelsen kan få et overblik over, hvad ordningen vil indebære.

23. juli 2019 / mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.