TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-
Sorø boligselskab logo

Bestyrelsen har konstitueret sig

Mandag den 7. juni holdt organisationsbestyrelsen i Sorø Boligselskab konstituerende møde.

Jeg glæder mig over, at jeg kan fortsætte som formand for Sorø Boligselskab endnu et år, og jeg ser frem til et godt samarbejde med den øvrige bestyrelse –ikke mindst med Michael Bom, der bliver ny næstformand.

Vi får nok at tage fat på. Udover arbejdet med en vision for, hvordan Sorø Boligselskab skal udvikle sig i de kommende år, og en strategi for, hvordan vi når de fastsatte mål, ligger FN’s verdensmål os fortsat på sinde. Vi har gennem en årrække arbejdet på at gøre vores boligafdelinger til grønnere, mere bæredygtige steder at bo, og det fortsætter vi selvfølgelig med.

Vi vil også fortsat arbejde med fællesskab i boligafdelingerne. Blandt andet ved at bakke op om de mange gode aktiviteter, der allerede er i gang, og med at skabe rammerne for, at nye initiativer kommer i gang.

Vi glæder os til at deltage på årets afdelingsmøder, og til igen at kunne invitere afdelingsbestyrelserne til dialogmøder, hvilket jo har været på pause på grund af corona i det seneste år.

Venlig hilsen

Lars Jensen,
formand for organisationsbestyrelsen

 

Den samlede bestyrelse består af:

Lars Jensen, formand
Michael Bom, næstformand
Anne Grethe Højgaard
Bodil Bøgebjerg
René Davidoff
Karen Schjøtt
Dan Kiving
Preben lund
Michael Von Bülow (eksternt udpeget)


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.