TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Billedtekst: Helle Bringgaard er dybt koncentreret om at skabe en smuk dekoration.

Beboere mødtes til juledekorationer og julehygge

 

I slutningen af november mødtes otte beboere til et hyggeligt juledekorations-arrangement, hvor de kreerede dekorationer til sig selv, børnebørnene og deres forældre. Samtidig fik de øvrige naboer i afdelingen mulighed for at købe dekorationerne. Det var en kæmpe succes, og der blev knoklet og julehygget hele dagen og et par timer dagen efter. Omkring 50 dekorationer blev det til i alt.

Arrangementet er blevet en juletradition, og det er to af seniorfællesskabets yngste beboere, Gretche Hansen og Helle Bringgaard, der tog initiativet i sin tid. Ved arrangementet arbejder beboerne på deres kreationer, mens der også bliver hygget over en middag.

Helle Bringgaard har løbet rundt i Nordjylland for at finde hvidt mos, og derudover brugte beboerne deres netværk til at få kristtjørn, buksbom og gran til at pynte dekorationerne med. Alle deltagerne medbragte deres egne lys, ler, fade og øvrigt pynt. Nogle gav sig sågar i kast med at udsmykke dekorationerne med LED-lys, og de måtte tænke kreativt, da batterierne sidder i bunden.

Som så mange andre aktiviteter i seniorbofællesskabet er traditionen med juledekorationer opstået lidt af sig selv, for sådan er det, når alle har et ønske om at foretage sig noget med naboerne.

Det er jo bare én af de aktiviteter, der er blevet taget initiativ til. Det starter som regel med, at nogle siger, at de gerne vil bruge fælleshuset til et eller andet, og så bliver der sendt en mail rundt. Vi foretager os meget sammen, når vi kan komme til det. Det er pragtfuldt, at Helle og Gretche tog initiativ, og vi glæder os allerede til næste år, fortæller afdelingsformand Bodil Bøgebjerg.

Flotte adventskranse pryder bordet

Beboerne nyder en ”tøsemiddag”

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.