TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Beboere flyttede ind i Stenkistebuen under blå himmel og strålende solskin

De nye beboere i Stenkistebuen på Frederiksberg i Sorø fik en god start på deres nye liv i boligafdelingen, da de flyttede ind under en skyfri himmel.

Tekst: Johnny Gudmand. Foto: Mia Schmidt

Stemningen var i top, og en blå himmel dannede en smuk ramme, da der fredag den 14. juni var indflytning i Stenkistebuen på Frederiksberg i Sorø, Sorø Boligselskab. Beboerne fik udleveret deres nøgler i tidsrummet 9-11, og flyttelæs efter flyttelæs kom til. Enkelte beboere kom før tid, og de henvendte sig i DAB’s infovogn.

– Indflytningen gik supergodt, og beboerne var glade og tilfredse. Der var nogle gode spørgsmål, og dem fik vi besvaret. Vi havde vores infovogn med, og her kunne beboerne møde os og ejendomsfunktionærerne. Vognen var især god at have med, fordi beboerne tydeligt kunne se, hvor de skulle henvende sig for at få hjælp, fortæller Mia Schmidt, beboerkonsulent i DAB.

En bid at styrke sig på

Der bliver brugt lidt energi under en indflytning, og derfor havde DAB sørget for, at beboerne kunne forsyne sig med pølser fra en pølsevogn i tidsrummet 12-14. Ud over beboerkonsulenten var projektleder Peter Køhlert Olsen og driftschef Niclas Debes til stede.

Beboerne gennemgik sammen med ejendomsfunktionærerne deres nye boliger og udfyldte en indflytningsrapport. Havde beboerne brug for lidt til blodsukkeret sidst på dagen efter gennemgang og indflytning, havde den nærliggende grundejerforening sørget for chokolade og to flasker vin til hver bolig. Samtidig havde Sorø Boligselskab givet en lille blomst.

Stenkistebuen består af 24 familieboliger, der ligger tæt på skole og grønne områder.

Flot himmel dannede rammen om indflytning.

 

 

DAB’s infovogn var klar til brug og viste tydeligt, hvor de beboere, der mødte op før tid, kunne henvende sig for at få hjælp.

 

Flyttelæs efter flyttelæs kom til Stenkistebuen.

 

19. juni 2019 / mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.