TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Beboerbetjening via DAB’s hovedkontor

Selvom lokalkontoret i Sorø er lukket, og betjeningen er flyttet til DAB’s hovedkontor, er serviceniveauet det samme. Det glæder formanden.

Driftscenteret svarer allerede i dag på langt de fleste spørgsmål, og derfor kommer lukningen af lokalkontoret ikke til at medføre de store ændringer for beboerne, fortæller Lars Jensen, formand for organisationsbestyrelsen i Sorø.

– Beboerne er vant til at tage fat i en af medarbejderne på driftscenteret, hvis de har spørgsmål om deres bolig. Og det er stadig åbent, fuldstændig som det plejer at være, forklarer Lars Jensen.

Færre lukkedage
Det glæder formanden, at beboerne nu får større fleksibilitet ved henvendelser.

– Dels er åbningstiderne udvidet, så det er nemmere for beboere, der ringer ind. Og dels er sårbarheden i forhold til sygdom eller ferie blandt kontorets medarbejdere reduceret markant, fordi der sidder langt flere på hovedkontoret, som kan dække ind for hinanden. Dermed vil der blive langt færre lukkedage, end vi havde på lokalkontoret, forklarer formanden
Efter grundige overvejelser traf DAB i efteråret beslutningen om at lukke lokalkontoret i Sorø. Både ud fra ønsket om at undgå små sårbare enheder, for at give medarbejderne fra kontoret fag-kollegaer at sparre med og for at kunne give beboerne længere åbningstid for henvendelser.

Foretrækker den større fleksibilitet
– Nogle dage kom der slet ingen beboere ind på kontoret. Vi kunne tydeligt mærke, at mange foretrækker den større fleksibilitet, som selvbetjeningsløsningerne på hjemmesiden giver. Og ringer du ind med et spørgsmål om din varmeregning eller din placering på den interne venteliste, gør det jo ingen forskel, om du taler med en person, der sidder lokalt, eller en, som sidder på hovedkontoret – så længe du får svar på dit spørgsmål, siger Sofie Pagh Lawaetz, bestyrelseskonsulent i DAB.

Grundet corona holder DAB’s kontor på Finsensvej p.t. lukket for personlig henvendelse frem til og med den 7. februar. Det er stadig muligt at blive betjent via telefon og e-mail, hvis du ikke kan finde svar på dabbolig.dk.

Klik her for at se åbningstiderne

 


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.