TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Attraktive boliger i Sorø tager form

Forleden var der rejsegilde i Elmebjergvej i Sorø, der kommer til at bestå af 30 familieboliger godt placeret i Sorø.

En lun efterårsdag i september var der rejsegilde for boligafdelingen Elmebjergvej, Sorø Boligselskab. Boligselskabets formand, Gert Hansen, bød kort velkommen, inden rækken af taler løb af stablen.

Niels-Jørgen Pedersen er formand for Byggeudvalget, og han har fulgt arbejdet nøje.

  • Et rejsegilde er muligheden for at takke håndværkerne for det arbejde, de har udført. Ofte under vanskelige forhold med regn og rusk, men i år kan vi til gengæld sige, at det ikke er regnen, men derimod sol og varme, der i nogle tilfælde har drillet. Men I knokler bare videre, og det skal I have tak for. Det medfører, at tidsplanen holder, og når jeg har været rundt at kigge, så vidner det om, at I har prøvet det her før. Jeg har i hvert fald ikke fundet noget at brokke mig over, sagde byggeudvalgsformanden.Del af partnerskab            

Sorø Boligselskab har et tæt samarbejde med Sorø Kommune, og borgmester Gert Jørgensen var mødt op i det varme, hvide telt.

  • Sorø Kommune vil gerne sige tusind tak til jer håndværkere. I er jo godt i gang og holder tidsplanen, og det er altid en fornøjelse. Jeg glæder mig til at kunne byde minimum 30, men gerne 60, nye borgere velkommen her, når boligerne er færdige. Det er noget af det meste attraktive, vi har. Det ligger tæt på infrastruktur, tæt på motorvej og tæt på indkøb, sagde borgmesteren.

De 30 boliger er en kombination af meget små boliger og noget større boliger. Og de er en del af den partnerskabsaftale, der er indgået mellem kommune og boligselskab.

Efter talerne fik de fremmødte mulighed for at se nærmere på en prøvebolig, og så var der pølsevogn og tid til en snak. Planen er, at boligerne står klar i marts 2019.

Tekst og foto: Johnny Gudmand

21. september 2018


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.