TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Alle beboerne var inviteret med til bryllup i Trianglen

Afdelingsformand, Bodil Edelbo og Ole Skyt Storewarg sagde ja til hinanden ved Trianglens smukke blomstereng omgivet af naboer, venner og familie.

Fællesskabet trives i Trianglen. Det vidner blandt andet den smukke eng og orangeriet, som beboerne har været sammen om at etablere, om. Her mødes beboerne til en kop kaffe eller ved festlige lejligheder.  Lørdag den 25. juni dannede begge dele rammen om et bryllup – for første gang i seniorbofællesskabets historie. Og beboerne var mødt talstærkt op for at overvære ceremonien og fejre brudeparret ved den efterfølgende reception.

Det er ikke hver dag, beboere vælger at blive gift  i deres boligafdeling, og begivenheden har da også givet anledning til pressedækning i sn.dk med overskriften ’Smask-forelskede seniorer smedet sammen” og en forsidehistorie på DAB’s hjemmeside, dabbolig.dk

Læs artiklen på sn.dk her: Smask-forelskede seniorer smedet sammen – sn.dk – Sjællandske Nyheder (OBS – betalingsartikel)

Læs nyheden på dabbolig.dk her: Beboere fejrer bryllup i seniorbofællesskabet – DAB (dabbolig.dk)


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.