TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Maria Jørgensen er ny driftssekretær i Sorø Boligselskab.

Aktiv driftssekretær med projektledererfaring

Maria Jørgensen er det nye ansigt beboerne møder, når de kigger forbi driftscenteret på Apotekervej.

Maria brænder for den gode kundeservice og håber, at beboerne vil opleve at få en god og personlig service, når de henvender sig til driftcentret, hvad enten det er personligt fremmøde, telefonisk eller på email.

Maria Jørgensen har været ansat som driftssekretær i Sorø Boligselskab siden 15. oktober til at varetage den daglige drift af selskabets 29 afdelinger med over 1.300 lejemål.

Som driftssekretær står Maria for den daglige koordinering af beboerservice og håndværkere til de opgaver, der kommer ind. Herudover assisterer hun også ejendomsleder Martin Walther Larsen og ejendomsmesterassistent Alex Nørgaard med at strukturere én lang række opgaver. Hertil diverse administrative opgaver.

Maria har masser af erfaring med både kundeservice og administration, senest som projektkoordinator og projektleder hos rådgivningsvirksomheden Emendo og hos NNE Pharmaplan i Kalundborg.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.