TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Afdelingsbestyrelsen i Elmelunden samler beboerne til socialt samvær

En eftermiddag med pølsevogn, kagemand og hygge gav smil på læberne i Elmelunden.

Tekst: Julie Grothen Foto: Chano Hansen

Afdelingsbestyrelsen i Elmelunden vil gerne gøre sit til, at beboerne har noget at samles om. I slutningen af august var beboerne derfor inviteret til komsammen med pølsevogn og kagemand til kaffen. Solen var desværre ikke fremme på dagen, men det var mange af beboerne.

–      På trods af det dårlige vejr, lykkedes det os at få samlet 36 mennesker, der var tilmeldt 43, så det er vi godt tilfredse med. Det var rart at møde en masse glade og humoristiske medbeboere, hvor der blev snakket på kryds og tværs af hinanden og flere kom i snak med nogle, som de kun normalt hilser på, fortæller afdelingsformand Chano Hansen.

Der deltog både voksne og børn og selvom det var planlagt, at arrangementet skulle vare fra klokken 13 til 15, så gik den sidste først 15.30.

–      Det blev en god dag, som vi er sikre på, at mange medbeboere vil huske tilbage. Der var gode sprøde pølser fra en pølsevogn og to lækre kagemænd til kaffen bagefter, forklarer Chano Hansen.

Han håber, at endnu flere beboere vil troppe op til det næste arrangement, som bliver juletræstænding med gløgg, æbleskiver og godtepose til børnene. Elmelunden havde søgt DAB’s strategiudvalg om tilskud til den hyggelige dag.

 

31. aug. 2021 / JPR


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.