TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Formanden for Sorø Boligselskab, Lars Jensen (tv), var også mødt op til åbent hus. Her står han med Pia Lyster, der er medlem af afdelingsbestyrelsen i Sorø Boligselskabs afdeling Asser Riigsvej/Molbechs Allé. Foto Mia Schmidt.

Åbent hus i Stenkistebuen var velbesøgt

Omkring 150 interesserede besøgte Sorø Boligselskabs nye boligafdeling Stenkistebuen til åbent hus.

Formanden for Sorø Boligselskab, Lars Jensen (tv), var også mødt op til åbent hus. Her står han med Pia Lyster, der er medlem af afdelingsbestyrelsen i Sorø Boligselskabs afdeling Asser Riigsvej/Molbechs Allé. Foto: Mia Schmidt.

Stenkistebuen består af 24 boliger med tre eller fire rum, der ligger centralt i Sorø Kommunes bydel Frederiksberg.

Til weekendens åbent hus kunne interesserede se de nye familieboliger og få svar på deres spørgsmål om boligerne. Nogle var så nysgerrige på at se de nye boliger, at de stod klar, allerede før arrangementet skulle begynde.

Boligerne er klar til indflytning i løbet af juni 2019.

Moderne boliger

Alle opholdsrum og køkkener i boligerne har gulve med lakeret parket, hvidmalede vægge med glasvæv samt hvidmalede beton- eller gipspladelofter.

I badeværelserne er der fliser i brusenicher, klinker på gulvet samt hvidmalede vægge, og der er forberedt installationer til vaskemaskine og kondenserende tørretumbler.

Alle køkkener er elementkøkkener fra Invita. Der er installeret induktionskomfur med glaskeramiske plader og emhætte. Der er forberedt installationer til opvaskemaskine


Boligrådgiver Aase Seestedt (th) svarede på spørgsmål fra de mange interesserede. Foto: Mia Schmidt.


Stenkistebuen består af 24 boliger på tre eller fire rum, der er fordelt i 12 punkthuse i to etager. Foto: Mia Schmidt.

18. marts 2019 / mlb


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.