TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Åbent hus i nye familieboliger i Sorø

Stenkistebuen ligger centralt i Sorø Kommunes bydel Frederiksberg. Fra boligerne er der ikke langt til indkøb, grønne områder og en skole. Boligafdelingen består af 24 boliger på tre eller fire rum, der er fordelt i 12 punkthuse i to etager.

Fra adgangsvejen med parkering fører boligafdelingens interne stier til de enkelte boliger. Der er niveaufri adgang til alle boliger i stueetagen, og adgangen til boligerne på 1. sal er via udvendige trapper.

Alle boliger har adgang til et uopvarmet skur med stikkontakt, som ligger i umiddelbar nærhed af boligen.

Alle boliger i stueetagen har en flisebelagt terrasse og en mindre have. Boligerne på 1. sal har hver en fransk altan.

Boligerne med tre rum har entré, badeværelse og køkken i åben forbindelse med stuen. Herudover er der to værelser.

Boligerne med fire rum har i stueplan entré, toilet, et vinkelkøkken og stue. På 1. sal er der repos, badeværelse og tre værelser.

Lakeret parket og Invita-køkken

Alle opholdsrum og køkkener har gulve med lakeret parket, hvidmalede vægge med glasvæv samt hvidmalede beton- eller gipspladelofter.

I badeværelserne er der fliser i brusenicher, klinker på gulvet samt hvidmalede vægge, og der er forberedt installationer til vaskemaskine og kondenserende tørretumbler.

Alle køkkener er elementkøkkener fra Invita. Der er installeret induktionskomfur med glaskeramiske plader og emhætte. Der er forberedt installationer til opvaskemaskine. Tilslutning og endelig installation af opvaske-, vaskemaskine og tørretumbler er for egen regning.

Alle boligerne opvarmes med fjernvarme, der er placeret i et teknikskab i entréen. Alle rum har termostatstyret varme, og herudover er der et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Der monteres fjernvarme-, el- og vandmåler i hver bolig.

Alle boligerne er forsynet med røgalarm samt et kabel fra Stofa, forberedt til bredbånd og antennesignal. Tilslutning og oprettelse af abonnement er for egen regning.

Moderne byggeri

Alle 24 boliger opføres som moderne byggeri i en høj energistandard.

De udvendige materialer er valgt, så de passer til beliggenheden og øvrig bebyggelse i kvarteret. Facader og gavle fremstår med pudsede overflader og hvide vindues- og dørpartier. Tagene er med svag hældning og belagt med tagpap.

Se boligerne i weekenden 16. og 17. marts

Du kan se boligerne den 16. og 17. marts fra klokken 11.00 til 14.00 på adresserne Stenkistebuen 38 og Stenkistebuen 48.

Til åbent hus kan du møde rådgivere og personale fra DAB, som kan give dig svar, hvis du har spørgsmål om byggeriet, husleje, ventelister med mere.

8. marts 2019 / mlb /dbp


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.