TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

75 år med Sorø Boligselskab

At bo i et almennyttigt boligselskab er ikke bare at bo til leje. Ud over gode, sunde og veldisponerede boliger får lejerne også adgang til et fælleskab, hvor der er plads til forskelligheder og socialt samvær.

Et jubilæum for fuld musik

I weekenden den 2 & 3 september gik det løs med alt fra trylleri og madcirkus til mini-tivoli, BMX og musik da Sorø Boligselskabs 75 års jubilæum løb af stablen. En gruppe af boligselskabets beboere havde igennem et halvt år planlagt en fest weekend, hvilket blev en kæmpe succes.

Mere end 30 timer strækte festlighederne sig over, og der var noget at lave for enhver smag.

Lørdag spillede Greyhawks op til dans med en god blanding af rock og blues med numre fra DAD, Status Quo, Fleetwood Mac og mange andre! Bandet Pop Roll inviterede alle til at synge med på de største hits fra Shu-Bi-Dua, Elvis og Kim Larsen. Men festudvalget havde naturligvis sørget for, at festen ikke stoppede den dag.

Om søndagen var vejret flot, og dagens arrangementer fik vist den Soranske natur fra sin flotteste side. Skibet Lille Claus stod klar med sin besætning til at fragte boligselskabets beboere ud til musik på Parnas, hvor Søvilla Jazzband vækkede de smukke omgivelser omkring Parnasgrunden til live med deres Dixie/New Orleans Jazz. For de mindste i familien kunne man til eftermiddag se den populære familieklassiker Tarzan Mama Mia fra 1989 i Victoria Teatret.

Det forpligter at være almennyttigt boligselskab

I Sorø Boligselskab er der 29 afdelinger og 2 mere er på vej. Kulturen i afdelingerne er forskellige og det er beboerne som sætter dagsordenen. I en afdeling er der fællesspisning en gang om måneden, i en anden har man fælles forskønnelses weekend og i andre igen er det fest og farver som skaber sammenholdet.

Oveni kan man lægge beboerdemokratiet, med egne afdelingsbestyrelser og mulighed for, at påvirke investeringer og vedligehold. I jubilæumsåret indgås der en byggekontrakt på 54 nye boliger fordelt på Klokkergården i Frederiksberg og ved Rema 1000 i Pedersborg. Også her er det lejerne som udgør byggeudvalgene bistået af faglige rådgivere.

Sorø by har ca. 8.000 borgere, ca. 1/3 bor i Sorø Boligselskab som med ca. 1.400 boliger er den absolut største boligudlejer i Sorø Kommune. Med 75 års historie bag sig og med et mål om forsat at bygge sunde boliger, som skal sikre bredden og mangfoldigheden i Sorø’s boligtilbud, har vi fastlagt et sæt værdier som skal kendetegne vores arbejde.

Vi lægger vægt på

  • Højt informations niveau
  • Social ansvarlighed
  • Stort engagement
  • Kompetence i service, administration og ledelse
  • Godt arbejdsmiljø
  • Loyalitet overfor fællesskabet.

< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.