Genvej til din Sony

Med din Sony kan du få en nem og hurtig genvej til boligselskabets nyhedsportal. Følg blot de nedenstående trin, så er du klar.

Trin 1

Første skridt for at få Sbnyt på din hjemmeskærm er at komme på internettet, for at gøre dette skal du trykke på “Apps” i bunden af din skærm.

Trin 2

Internetappen “Chrome” ligger i blandt dine apps. Fortvivl ikke, hvis den ikke fremgår i øverste højre hjørne, som billedet viser, den skal nok være i blandt dem et sted.

Tryk på appen for at åbne internettet.

Trin 3

Du er nu på internettet. Tryk øverst for at skrive, hvilken hjemmeside du kunne tænkte dig at tilgå.

Trin 4

Skriv www.sbnyt.dk øverst på siden, og tryk derefter på fluebenet nederst til højre for at komme til boligselskabets nyhedsportal.

Trin 5

Du er nu inde på Sorø Boligselskabs nyhedsportal. For at få hjemmesiden som et app-ikon, skal du nu trykke på de 3 prikker øverst til højre.

Trin 6

Velkommen til din internetmenu. Her kan du finde alt fra, hvilke hjemmesider du har været inde på til, hvad du har downloadet. Det gemmer vi dog til en anden gang og nøjes med at trykke på “Føj til startskærm”.

Trin 7

Vi er næsten ved vejs ende nu. Du skal blot trykke på “Tilføj”, så vil nyhedsportalen ligge på din hjemmeskærm.

Trin 8

Nyhedsportalen ligger nu på din hjemmeskærm. Lad os gå ud og se, hvordan det ser ud! Nederst på skærm er der et lille hus, tryk på det.

Trin 9

Du er nu blevet taget ud på din hjemmeskærm. Nyhedsportalens app-ikon ligger ikke her, men på en af de andre hjemmeskærms-menuer. Dem kan du se ved at sætte din finger på skærmen, og stryge fra højre mod venstre.

Tillykke! Du har nu Sorø Boligselskabs nyhedsportal som et app-ikon på din hjemmeskærm.

Hvis du vil flytte app-ikonet til en af de andre hjemmeskærme, kan du holde fingeren nede på app-ikonet et kort øjeblik og derefter trække det rundt, så du kan placere det, hvor du vil.

God fornøjelse!


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.