Genvej til din Samsung

På din Samsung telefon kan du få en genvej på din startskærm, som du kan bruge til at tilgå boligselskabets nyhedsportal med et enkelt klik ved at følge de nedenstående trin. Guiden vil tage udgangspunkt i Samsungs egen internet-app, som hedder “internet”.

Trin 1

For at få en genvej til Sbnyt.dk skal vi først finde Samsungs internet app. Dette gøres ved at trykke på app-ikonet, der hedder “Apps”.

Trin 2

Du er nu inde i din telefons oversigt over de apps du har installeret. Find appen der hedder “Internet” og tryk på den.

Trin 3

Velkommen til internettet! Nu skal vi bare finde boligselskabets nyhedsportal, hvilket gøres ved at trykke øverst på skærmbilledet og skrive www.sbnyt.dk.

Trin 4

Så er vi inde på nyhedsportalen. For at oprette en genvej til hjemmesiden skal du trykke øverst til højre på siden, hvor der er 3 prikker.

Trin 5

Du får nu en masse muligheder for, hvordan du vil håndtere hjemmesiden. På nuværende tidspunkt vil vi dog kun interessere os for den der hedder “Tilføj genvej på startskærm”. Tryk på den.

Trin 6

Så er vi i mål! På din startskærm vil du nu kunne finde et app-ikon, som hedder Sorø Boligselskab, og du vil nu kunne tilgå nyhedsportalen ved et enkelt klik.

God fornøjelse!


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.