Genvej til din Iphone

Med din Iphone kan du få en nem og hurtig adgang til Sorø Boligselskabs nyhedsportal. Alt du skal gøre er at følge de nedenstående trin.

Trin 1

For at komme ind på Sorø Boligselskabs nyhedsportal skal du på internettet – På en Iphone gøres dette ved at trykke på appen “Safari”.

Trin 2

Når du åbner internettet, vil den automatisk åbne den sidste hjemmeside, du har været inde og besøge. Hvis du ikke har besøgt nogle hjemmesider før, vil din skærm se ud som på billedet. Uanset hvordan siden ser ud, skal du op i toppen, hvor der står “søg eller skriv websted” og skrive www.sbnyt.dk

Trin 3

Du er nu på nyhedsportalens forside. Nederst på siden i midten vil du se en firkant, hvor en pil kommer op fra, tryk på den.

Trin 4

Her ser du din Iphones “delingsmenu”, hvorfra du kan dele nyhedsportalen på forskellig vis. For at tilføje en genvej til din telefon skal du trykke på firkanten med et plus i, som hedder “Føj til hjemmeskærm”.

Trin 5

Vi er næsten ved vejens ende. Du mangler kun at trykke “tilføj” øverst til højre, så har du oprettet en genvej på din Iphones startside.

Trin 6

På din Iphones hjemmeskærm vil der nu fremgå et “app-ikon” med Sorø Boligselskabs logo.

Du er nu klar til at følge med i boligselskabets nyheder ved et enkelt klik!


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.