Aldersly/Vedelsgade/Søvænget

Afdeling 22 består af to forskellige bebyggelser med ældreboliger. Søvænget er beliggende i Pedersborg tæt på gode indkøbsmuligheder og gode busforbindelser til midtbyen. Vedelsgade ligger ved siden af Sorø Borgerskole og næsten over for Sorø Kommune.

Søvænget består af rækkehuse i et plan og etageboliger. Til etageejendommen er der er elevator. Rækkehusene har en lille have og til boligerne i etagebyggeriet er der altaner. Der er endvidere vaskeri, hyggelige fælles grønne områder og en festsal i det gamle plejehjem.

Vedelsgade/Aldersly er etagebyggeri, boligerne på førstesal har adgang via svalegang med elevator. Boligerne har alle altaner, og boligerne i stueplan har en lille have tilknyttet.

Vil du bo i Søvænget eller Vedelsgade, skal du visiteres af Sorø Kommune. I Vedelsgade vil du være tæt på Kaarsbergscenteret, et aktivitetscenter med tilbud for pensionister og efterlønsmodtagere der ønsker en aktiv og social hverdag. I Søvænget vil du være tæt på Pedersborg sø og gode indkøbsmuligheder.

Hulrumsisolering skal holde på varmen i Søvænget

Afdeling 22 Søvænget har besluttet, at hulmurisolere Søvænget...


Læs mere >


< TILBAGE

 

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

DRIFTSVARSLER I AFDELINGEN

Der er ingen varsler, at vise lige nu.

ARRANGEMENTER I AFDELINGEN

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.