TEKSTSTØRRELSE: A+ | A-

Sorø Boligselskab bidrager til udvikling af en ny type dagsorden

DAB har i samarbejde med seks boligselskaber udviklet en dagsorden som effektiviserer møder i organisationsbestyrelsen.

DAB bad i september 2021 seks boligselskaber om at indgå i et pilotprojekt, der havde til formål at gøre det nemmere at være beboerdemokrat. Målet var at udvikle en ny type dagsorden til møderne i organisationsbestyrelserne, som er mere logisk opbygget. Sorø Boligselskab var et af de seks, boligselskaber, som var med i udviklingsarbejdet.

–      Det har været spændende at være med i pilotprojektet og være med til at prøve at arbejde på en ny måde. Jeg har fundet ud af, at det mindsker tidsforbruget før og under mødet. Vores møder er mere effektive og fokuserede og bliver derfor en del kortere, siger Lars Jensen, formand i Sorø Boligselskab, til en artikel bragt i DAB nyhedsbrev.

De nye dagsordener har vist sig at være en succes, og er allerede i drift i de seks boligselskaber, som deltog i pilotprojektet. I løbet af 2022 vil de blive udrullet i de øvrige selskaber, DAB administrerer.

Klik ind på: DAB nyhedsbrev nr. 3 – 2022 (e-pages.dk), hvis du vil læse artiklen. Du finder den på side 10.

Fakta:

DAB nyhedsbrev er et blad til beboerdemokrater i DAB-administrerede boligafdelinger, som udkommer seks gange om året. Bladet sendes direkte til alle medlemmer af afdelings- og organisationsbestyrelser hver anden måned og lægges desuden på dabbolig.dk under punktet udgivelser.


< TILBAGE
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

FIND DIN AFDELING HER

find din afdeling

ARRANGEMENTER

Der er ingen arrangementer, at vise lige nu.