Martin Walther Larsen er netop tiltrådt som ejendomsleder i Sorø Boligselskab.

2 meter høj ejendomsleder skaber overblik i Sorø Boligselskab

Martin Walther Larsen er netop tiltrådt som ejendomsleder i Sorø Boligselskab. Martin har ansvar for, at alle afdelinger i Sorø Boligselskab passes og vedligeholdes, så de er attraktive at bo i.

”Min vigtigste opgave her i driftsafdelingen i Sorø Boligselskab bliver at skabe stabilitet i driften, som sikrer gode boliger og tryghed for beboerne”, siger Martin Walther Larsen om sit nye ansvar.

Driftscentret er knudepunktet i al vedligeholdelse. Det er her beboere og afdelingsbestyrelse henvender sig med opgaver og ønsker. Og det er et miljø, der passer til Martin:

”Jeg søgte til Sorø Boligselskab for at få en hverdag med fokus på drift. Jeg kan godt lide at udføre et godt stykke arbejde – om det så drejer sig om grønne bede, snerydning, renovering af en ejendom eller nybyggeri – så tænder jeg på at skabe konkrete resultater”.

Martin Walther Larsen er hentet til selskabet fra Boligselskabet Sjælland, hvor han har arbejdet siden 2010 senest som driftschef. Martin har tidligere været adm. direktør i Sigma Erhvervsrengøring, men det er den samlede ejendomsdrift, som er mest spændende.

En hund efter resultater

Martin bor i Tystrup med sin kæreste. Martin har en australsk hyrdehund, som han beskriver som en rigtig tumlehund. Kæresten har 2 Border Collier. Parret er afsted til agilitytræning stort set hver weekend. Faktisk er Martin så optaget af hunde og agility, at han bruger en uge af sin ferie på Agility Cup som frivillig ringleder og koordinator.


< TILBAGE

FIND DIN AFDELING HER

ARRANGEMENTER

01/04/2018
Sæt kryds i kalenderen

26/04/2018
Organisationsbestyrelsens regnskabsmøde

29/05/2018
Repræsentantskabsmøde